Jolanda

Werken bij Chr. Boekwinkel Evita

Naast mijn dankbare taak als echtgenoot en moeder, heb ik altijd en nog steeds met plezier, allerlei werkzaamheden gedaan, met name vrijwilligerswerk: op school, in de kerk, voor de Uddelse samenleving en bezoekerscentrum Staverden.

Ik ben ervan overtuigd dat Evita op mijn pad is gekomen, als christen mag ik geloven dat de Heere mensen op onze levensweg brengt. Zo heb ik Marleen leren kennen en kwam via onze mannen die ook collega’s zijn de boekwinkel te sprake. Ik vind het een voorrecht om in de winkel te werken, de mensen die ik ontmoet.

De verhalen en getuigenissen die door de klanten in vertrouwen verteld worden is soms heel bijzonder. Een trouwbijbel, een kinderbijbel of een HSV bijbel verkopen met een verhaal daarachter, dat is toch geweldig. Om gesprekken te voeren over het geloof en daarbij een stukje getuigenis te mogen geven, daar wordt ik stil en dankbaar van. Het is vrijwilligerswerk maar het is onbetaalbaar! Ik hoop het lang te mogen en kunnen doen. Al ken ik de weg niet die God met mij gaat ik ken wel mijn Gids.